Μαλάγρα με βασικό συστατικό σαρδέλα πρώτης ποιότητας.
Όταν το μείγμα βραχεί, τότε απελευθερώνεται η χαρακτηριστική μυρωδιά του, που το κάνει ακαταμάχητο.
Για να ετοιμάσουμε την μαλάγρα φτάνει να προσθέσουμε λίγο νερό.
Σε μορφή ζύμης μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε σαν δόλωμα πάν..
Προσθέστε σταδιακά νερό μέχρι να φτάσει στην επιθυμητή υφή.
Διαμορφώστε τη μαλάγρα σε σχετικά στεγνές μπάλες,
οι οποίες θα διαλυθούν χτυπώντας στο νερό και θα δημιουργήσουν ένα σύννεφο
από ελκυστικά κομματάκια για τα ψάρια.
Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύ ..
Προσθέστε σταδιακά νερό μέχρι να φτάσει στην επιθυμητή υφή.
Διαμορφώστε τη μαλάγρα σε σχετικά στεγνές μπάλες,
οι οποίες θα διαλυθούν χτυπώντας στο νερό και θα δημιουργήσουν ένα σύννεφο
από ελκυστικά κομματάκια για τα ψάρια.
Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύ ..
Προσθέστε σταδιακά νερό μέχρι να φτάσει στην επιθυμητή υφή.
Διαμορφώστε τη μαλάγρα σε σχετικά στεγνές μπάλες,
οι οποίες θα διαλυθούν χτυπώντας στο νερό και θα δημιουργήσουν ένα σύννεφο
από ελκυστικά κομματάκια για τα ψάρια.
Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύ ..